Xpozer-1040
foto_spansysteem_02.jpg
foto_spansysteem_03.jpg
label

foto op spansysteem

gebruik actiecode WAND0319
Met het spansyteem van Xpozer kun je gemakkelijk jouw mooiste foto’s wisselen. Je foto wordt afgedrukt op een speciaal fotofolie. Op het spansysteem is jouw foto altijd mooi strak gespannen, wat zorgt voor een prachtig en professioneel resultaat. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
spanmechanisme:

35 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 4 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • spansysteem met foto op dun polyester fotofolie
  • fotofolie met matte en ontspiegelde afwerking
  • spansysteem van lichtgewicht aluminium
  • herbruikbaar spansysteem voor zelfde formaat wisselfoto’s
  • keuze uit liggend, staand of vierkant formaat
  • verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • foto hangt vrij van de muur

bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 4 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

informatie

moderne look

Jouw foto wordt afgedrukt op een dun polyester fotofolie. Deze fotofolie heeft een matte en ontspiegelde afwerking, waardoor je geen last hebt van lichtinval en reflecties in je foto. Door het spansysteem hangt je foto los van de muur, wat zorgt voor een schaduw-effect en een moderne look. 

snel en gemakkelijk

Het spansysteem van Xpozer zorgt ervoor dat jouw foto in een paar stappen superstrak wordt gespannen. Het spansysteem klik je eenvoudig in de kunststof hoeken die achterop de foto zijn bevestigd. Door het lichte gewicht van het frame is het geheel makkelijk te hanteren en met de bijgeleverde ophanghaak hang je de foto zonder problemen aan elke muur.

eenvoudig wisselen

Wil je de foto aan je muur wisselen? Dan kun je hetzelfde spansysteem opnieuw gebruiken. Je hoeft dan alleen maar een nieuwe Xpozer wisselfoto in hetzelfde formaat te bestellen en deze weer gemakkelijk op het spansysteem te bevestigen. En wil je toch liever een staande foto in plaats van een liggende foto, of andersom? Dan hoef je alleen maar het spansysteem te draaien.