altijd tevreden garantie

Bij HEMA staan we voor kwaliteit. Dat geldt ook voor onze fotoboeken. Daarom maken we ze van de hoogste kwaliteit drukwerkpapier of echt fotopapier. Wij hebben jouw fotoboek met de grootste zorg en aandacht voor je gemaakt. Mocht je, ondanks onze zorg, toch niet tevreden zijn met je fotoboek, vul dan onderstaand formulier in en klik op “verstuur”. Wij garanderen dat we van jou weer een blije klant gaan maken met onze 'altijd tevreden garantie'.

altijd tevreden garantie - voorwaarden

Wij bieden altijd tevreden garantie en hanteren hierbij de volgende voorwaarden;

  • Je hebt recht op een nieuw fotoboek als blijkt dat bij productie een aantoonbare fout is gemaakt en daardoor het eindresultaat niet aan jouw verwachtingen voldoet.
  • Mocht je om een andere reden niet blij zijn met je fotoboek, dan gaan we in overleg kijken hoe wij jou wel blij kunnen maken. Dat kan zijn dat jij, eventueel na de nodige aanpassingen, het fotoboek gratis opnieuw kunt bestellen, of dat gezamenlijk besloten wordt een ander (formaat) fotoboek te kiezen.
  • Uiteraard gaan wij er in eerste plaats vanuit dat wij jou uiteindelijk gewoon een goed fotoboek kunnen leveren waar je voor de volle 100% tevreden mee bent. Mochten we er gezamenlijk toch niet uitkomen, krijg je jouw betaalde bedrag retour.
  • Meld, in geval je niet blij bent met je fotoboek, jouw klacht via een volledig ingevuld 'altijd tevreden garantie' formulier.
  • Wil je meer dan 3 dezelfde fotoboeken bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als testboek om teleurstelling en onnodige verspilling van materiaal te voorkomen.


altijd tevreden