ster hanger - met eigen foto

ster hanger

Wil je je kerstboom of kerstdecoratie extra bijzonder maken? Dan is deze hanger voor jou perfect. Maak hem extra persoonlijk met je eigen foto. Naast de stervorm is deze hanger ook verkrijgbaar in andere vormen. meer informatie

8 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

geprint op Aluminium,
hoogglans,
circa 8-10 cm hoog,
ophang lintje wit,
vorm: ster,
per stuk te bestellen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

gratis
afhalen bij een winkel in de buurt
levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

2.25
bezorgd op een adres naar keuze
levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

Nu speciaal voor de feestdagen hangers met een eigen foto. Kerst wordt op deze manier nog persoonlijker als je een foto in bijvoorbeeld de Kerstboom of Kerstkrans hangt. De hanger komt in verschillende vormen.

Dit zijn boom, bel, druppel, hart, ster en bal. Hier bestel je de ster vorm. Glanzend gedrukt op Aluminium en geleverd met ophang lint.