Foto_01

gegarandeerd de hoogste kwaliteit

Bij HEMA streven we er altijd naar dat elke klant tevreden is. Want als jij blij bent, zijn wij dat ook. Daarom staan we voor kwaliteit. We besteden daar veel tijd en zorg aan en maken gebruik van de beste materialen. Zo kan jij onbezorgd genieten van alle producten die je bij ons bestelt.

Dat geldt ook voor onze fotoboeken. Deze worden naar jouw keuze afgedrukt op drukwerkpapier of de beste kwaliteit fotopapier. De boeken worden met de uiterste zorg gemaakt. Zo ben je altijd verzekerd van het beste fotoboek, welke je ook kiest. Om er zeker van te zijn dat je blij wordt van al die mooie momenten uit je fotoboek, geldt voor alle fotoboeken de altijd tevreden garantie.


alle fotoboeken
Foto_02

we zijn pas tevreden als jij dat bent

Soms kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent over het fotoboek dat je hebt ontvangen. Hoewel we heel veel aandacht besteden aan het maken van je boek, kan er soms toch een fout voorkomen. Geen zorgen, we kijken samen waar en hoe jouw boek verbeterd kan worden en zorgen dat je jouw boek gratis opnieuw kunt bestellen. Gegarandeerd.

Is er bij de opmaak van je fotoboek iets misgegaan of heb je bijvoorbeeld foto´s met een te lage resolutie gebruikt? Ook dan lossen we het samen op. We kijken waar de fout heeft gelegen en hoe het boek verbeterd kan worden. Misschien komen we tot de conclusie dat een ander formaat beter geschikt is. Hoe dan ook, we zorgen dat je gratis een nieuw boek kunt bestellen, zodat je uiteindelijk toch tevreden bent over het eindresultaat.
Foto_03

voordelen altijd tevreden garantie

• alle fotoboeken worden afgedrukt op drukwerkpapier of de beste kwaliteit fotopapier
• we garanderen de uiterste zorg en hoogste kwaliteitscontrole bij de productie
• mocht er toch een fout ontstaan zijn of ben je, om wat voor reden dan ook, niet helemaal tevreden? Dan zorgen we samen dat je, eventueel na aanpassingen, gratis een nieuw boek kunt bestellen
• jouw fotoboek kan je eenvoudig zelf opmaken met de handige online software
• via de chatfunctie in de online software kunnen we je helpen met de opmaak
• met het altijd tevreden garantieformulier kun je eenvoudig een beroep doen op de garantie

Let op: wil je meer dan 3 dezelfde fotoboeken bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als testboek om teleurstelling en onnodige verspilling van materiaal te voorkomen.

garantieformulier